Djupgående Helande

Detta är en djupgående helande som har totalbalans mellan både Fades- och moders kraften. Terapeuten (min ) egen kraft och helande förmåga är väckt inom mig. Jag jobbar i fullfrekvensbredd både uppåt och neråt.

Djupgående helande är helt fri från Initieringar och uppkopplade kanaler eller guider, jag jobbar i mitt egen flöde och de flödet är gränslöst.

Jag ger inte healing utan jag väcker din kropps helande förmåga, den finns inom oss alla.

Jag lyssnar på klienten och deras kroppar. Jag berör klientens kropp så  att klientens känslor kan släppa fram och komma ut samt belyser jag förträngda minnen och blockeringar. Vid djupare behandlingar belyser jag även såren som ligger på djupet. Det är bara det klienten är beredd att möta och ta hand om som kommer upp, inget forceras fram utan allt sker i klientens egen takt.

Djupgående Helande - Bild     

Hur går Djupgående Helande till.

Du lägger dig på britsen med kläder på och jag börjar med att lyssna på din kropp. Kroppen berättar och ger mig en bild där jag skall jobba och beröra på din kropp, jag för mina händer sakta helande berörande över området på kroppen..

Jag ger ingen healing utan sätter igång Klientens egna helande förmåger.

Det kan ibland vara blockeringar som jag ser till att kroppen själv börjar att avlägsna och ibland hjälper jag till och lyfter ut denna energi blockering .Vissa klienter känner detta mycket kraftigt och vissa känner bara en skön varme från min hand och på det område jag jobbar. Jag ger ingen healing utan nu sätter klientens egna helande igång. Det är inte ovanligt att vi kommer djupt in till känslosår som får läkas och helas.

 

 

”Den djupa skammen som vi kan få från en förövare som utsätter oss för Hån och sarkasmen”

Ibland så kommer vi djupt in i skammen och den kan få släppa. Skammen sitter ofta djupt in i kroppen och har vi blivit mycket utsatt för hån och förlöjligande och sarkasmen så är det inte ovanligt att vi bär den som utsatte oss för denna skam i vår kropp. Skammen kan se olika ut på energiplan, den kan se ut och uppfattas som en genomskinlig olja den kan vara svart och klumpig som tjock kärra, det är inte ovanligt att klienten känner mycket tydligt när den rinner ut ifrån kroppen, Vill du jobba ännu djupare med skam så finns det en speciell behandling för detta se under Djupgående känslohelandeunder behandlingar.  Ett djupt helande infinner sig när skammen släpper och klienten känner sig lättad och befriad.

   Allt på sidan är copyright.