Svensk Klassisk Massage

Varje besök startar med en strukturell bedömning av din kropp, där du får svar på hur och var dina besvär och muskelspänningar ligger, här får du också tips till din kroppshållning, vad du kan tänka på.

Svensk klassisk massage används till exempel vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

Svensk klassisk massage är utformad för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan muskler och skelett.

Klassisk Massage lösgör spänningar och knutor i muskler, bestående spänningar kan orsaka att lederna slits ut. 


Klassisk Massage påverkar det autonoma nervsystemet positivt, minskar utsöndring av stresshormoner, frigör ett hormon, oxytocin, som gör oss lugna.

 
Klassisk Massage förbättrar blod- och lymfcirkulation vilket gör att syre- och näringsrikt blod förs ut till musklerna samt att de slaggprodukter som bildas vid muskelarbete transporteras bort, kroppens självläkning snabbas 

Massgen är vanlig klassiskmassage,  som utförs med massage olja som stryckes ut med lätta rörelser på kroppen, detta gör att cirkulationen ökar och muskelen börjar bli varm, när musklerna är varma går man yterligare djupare med djupare tryck längs musklerna, sedna lössgör man musklerna med att töja musklerna man går sedan djupare in i musklerna jag går väldigt på djupet i musklerna och stannar så läng det behövs på muskelknuttar, detta kan ibland upplevas ont, skönt, klienterna brukar tycka det är befriande när spänningarna släpper. jag lysnar alltid hur djupt du som klient vill att jag skall gå.

Nack och rygg massage är vanligast på 25, 40 eller 50 minuter för helkropps massage behövs 50 minuter.