Klienternas egna ord om Själens Blomma och behandlingar där:

Hypnosanalys Från Emma Jonsson 2016

Flera av mina vänner har nyfiket frågat, hur är det egentligen att gå på hypnosanalys?

För mig var det som att färdas, som att resa.

Utforska rum i mitt inre som låg höljt i dunkel och som dolde sanningar. Som att vara liten igen för en kort stund och på skakiga ben möta det som skrämde. För att sedan vara vuxen igen och trösta, acceptera och få en distans till det som var då.

En upplevelse av att öppna dörrar och låta dammet yra. Våga gå in och titta på föremålen,känna lukter,minnas.Som en vind som först rör upp och river runt,smärta och sorg och som sedan sakta mojnar och allt blir stilla,helt och vackert. Vackert så det bländar.

Min resa i mitt inre hjälpte mig främst för att när jag väl vågade möta mitt eget mörker,försvann min mörk rädsla. Och jag sover nu gott.

Djupgående coach Från Emma Jonsson 2016

Att möta Eva och gå i coachande samtal hos henne var som att bli mött och sedd på ett helt nytt sätt. Som att först sitta bakom en skärm och tro att en inte syns och så ser hon rakt igenom skärmen. På ett tryggt sätt.

De coachande samtalen hjälpte mig att se att händelser i mitt förflutna fortfarande påverkade mig. När jag såg det, kunde jag med Evas hjälp ta ett steg och skapa distans och separera då från nu. Och ta mig ur de mönster som jag gång på gång körde fast i.

Det hjälpte mig också att se sidor hos mig själv och förstå var de kom i från och att välja vilka jag ville behålla och vilka som bäst-före-datumet hade passerat på.

Kanske har samtalen med Eva gjort att min flygrädsla flugit sin kos,det ska jag ta reda på när jag blir 40,senare i år.

Jag fick detta sms av Emma i December som jag vill tillägga: Eva jag gjorde det ! Jag flög mellan Sthlm och Växjö och var helt lugn hela resan, det enda jag tänkte var jag behöver inte vara rädd för att flyga eftersom jag har möt mitt egna mörker…så Tack !!!Tusen tack för din hjälp… Ja så kan det bli efter man gått igenom hypnoanalys

 

 

BOWEN TERAPI Från Carina R 2016
Vid  mitt första besök hos Eva var jag sjukskriven för värk i kroppen främst i rygg och höfter. Jag har haft scolios sen 13 årsåldern.
Min ryggrad är sned på två ställen och har behandlats med korsett under flera år.

Jag har varit hos sjukgymnaster och kiropraktorer och provat olika behandlingar, testat akupunktur och ätit värktabletter.
Men det har inte hjälpt mig.

År 2012 var jag i dåligt skick både fysiskt och psykiskt. Jag hade ständigt värk i kroppen som gav stora sömnproblem.
Jag bokade tid hos Själens Blomma för en klassisk massage för att känna mig lite bättre i kroppen. Eva tyckte jag skulle prova Bowenterapi om skulle hjälpa mig att må bättre.
Till en början var jag tveksam att det skulle hjälpa mig. Redan efter första behandlingen kändes ryggen bättre och kroppen mer i balans.
Efter ett par behandlingar var värken i kroppen borta och ryggraden hade rätats upp.
Bowenterapi passar mig för den ger snabba resultat som håller i sig.

Djupgående coach samtal Från Carina R 2016

I början av våra samtal kändes det som jag låg platt på golvet i  en mörk källare utan möjlighet att ta mig upp.
Samtalen med Eva har fått mig att hitta en balans mellan att lösa problem och att lära mig att leva med
olösta problem.
Jag har fått vägledning som gett mig insikt att förstå vad jag behöver och varför jag reagerar så starkt på vissa saker.
Mod att börja säga vad jag tänker och känner.
Nu har jag tagit mig upp från golvet i den mörka källaren. Samtalen har fått mig att våga släppa fram min känslor och fått vetskap om vad jag behöver för att få balans i mitt liv.
/Carina

T.R.E från Carina 2016
En otrolig metod för mig för att hantera stress och inre spänningar. Övningarna är enkla att lära sig. Eva är pedagogisk och duktig på att lära ut.
Min bästa tid för skakningar är innan jag ska sova.
Jag blir lugn och sover så bra.

Parterapi med Hypnos Från Bobby och Ann-Sofie 2016

Efter först ha varit på ”vanlig” traditionell parterapi hos en annan terapeut, som inte gav någonting. Börja vi, först var för sig, sedan tillsammans hos Eva. Att lära sig om sig själv och sedan lära sig om varandra tillsammans, i samtal och ibland under Hypnos- vara så ärligt, öppet och utvecklande. I hypnos går det inte att släta över, linda in eller göra omskrivningar- det blir ärligt i känsla, rak naken sanning, och förståelsen blir större. Ja vi kommer närmare varandra i en större förståelse, där vi kan prata om allt och våga vara sårbara och stötta varann på ett helt otroligt sätt. Det är skönt att vara i detta i dag, Om vi hamnar i gnäll spåret så rättar vi direkt upp varandra och pratar om det som hänt.

Tidigare liv terapi (TLT): Från John Åberg 2016

Om jag exempelvis lider av en åldersnoja som jag tror kan släppa genom en TLT behandling så brukar jag formulera frågan med: Vad är det som gör så ont i att åldras? Första reaktionen efter en sådan behandling så händer det att jag ställer mig skeptisk och tvivlar på varför detta liv skulle vart bra att titta på. Den positiva effekten av en TLT brukar först märkas några dagar efter behandlingen. Först då börjar jag märka hur problemet, som jag tog upp på TLT börjar släppa. Det släpper på ett djupt plan inom mig och väldigt ofta blir förändringen bestående. Behandlingen brukar också efterlämna en positiv befrielsekänsla som jag kan känna av och njuta av i minst en vecka efteråt.

När jag har ett problem som jag vill ska släppa via en TLT behandling så brukar jag ha en teori om vad som hänt i ett tidigare liv, dvs. som orsakat problemet. Men det liv som sedan kom upp, och löser problemet, visar sig ofta vara något helt annat än jag tidigare hade föreställt mig.

Djupgående coach: Från John Åberg 2016

Behandlingen fångar ofta upp vad min kropp vibrerar angående ett ämne som jag tar upp. Det gör att jag börjar få en egen förmåga att känna av vad min kropp vibrerar. Det händer då också att jag ibland kan känna av vad andra människor i min omgivning vibrerar.

Bowenterapi Från Eric Thorstensson 2016
Följde med min fru, Britt som moraliskt stöd vid sitt första besök hos dig.
Jag har haft återkommande problem med ryggen och gått till naprapat 2-3 gg per år. Vi fysiskt arbete har  jag varit tvungen att stretcha  för att sträcka ut musklerna men det har ändå inte känts  bra.
Jag tog en behandling hos dig när jag ändå följde med Britt, och kroppen svarade mycket bra. Har därefter tagit en behandling till av dig och har nu inga av de tidigare problem kvar.
Det har varit väl använd tid och pengar att åka från Vindeln, Västerbotten  till Huddinge när jag fått så bra hjälp.

 

Bowenterapi Från Britt Thorstensson
Jag själv blev nyfiken på bowen ,när jag läst en artikel i en veckotidning(urklippet på ditt jobb) om att behandla hallux vallux. .Jag har opererat den hö foten, och tycker att det var väldigt jobbig rehabilitering. Så därför gick jag in och läste på din hemsida .Och bokade resa och behandlingar till mig och min man.
Det fungerade rätt bra att åka flyg och sedan pendeln in till Huddinge centrum. Sedan därifrån till fots. Rätt skönt att gå efter resan.
Tycker att min kropp har jobbat bra efter behandlingarna.
För att få ett mera bestående resultat, så behöver iallafall jag komma på flera behandlingarna.
Tycker att du har ett trevligt bemötande. Känns väldigt bra att du skriver journal och även tar foto på i mitt fall foten, hallux vallux..
Så kan vi se skillnaden från 1:a besöket och fram till nu.

Sonen Lars ,han tycker att behandlingarna har varit ok. Har inte ont på samma sätt som tidigare
Han har svarat bra på behandlingarna.
Det kunde vara läge att ta emot fler behandlingar för honom .Men som det ser ut nu så lär det nog dröja

 

Bowenterapi Från Birgitta G 2016
”När jag fått/haft problem med min rygg och nacke har jag vänt mig till naprapater eller gått på massage. Det har i bästa fall lindrat för stunden men problemen har oftast kommit tillbaka. Det har det inte gjort när jag har fått Bowenbehandling! Det är en skön och mjuk behandling som, för mig, har gett momentan lindring. Jag känner i hela min kropp att den mår så bra. Jag rekommenderar Bowen till alla oavsett krämpor.”

 

T:R:E Från Birgitta G 2016
”Gick min TRE-kurs för ca fem år sedan. Det tog lite tid innan jag fick ”igång” skakningarna men det lossnade efter ett tag och jag skakade ca en kvart varannan dag. Jag märkte att om jag var stressad så minskade den känslan efter att jag hade skakat. Om jag var ledsen, bekymrad eller orolig över något så minskade även de känslorna när jag hade skakat. Idag skakar jag inte regelbundet men jag gör det när framförallt stressen gör sig påmind eller när jag ligger vaken och känner av min oro. Det hjälper.”

Bowenterapi Från Esko A 2016
Jag har har besvär med ryggen och haft diskbråck i nacken för ett par år sedan viss del lederna. Dessutom har jag november 2014 gjort en höftledsoperation. Trots mina små krämpor har jag snabbt kunnat börja leva ett normalt liv med träning. Påsken 2015 åkte familjen längdskidor tillsammans. En väldigt stor del i att jag snabbt blivit så frisk är en kombination av Bowen behandlingar hos Eva och egenvård med TRE hemma. Där jag har bra hjälp av Eva med att hitta TRE övningar/ positioner som är anpassade för mig. Jag kan verkligen rekommendera både TRE och Bowen

Djupgående Coach Från Birgitta G. 2016
”Jag har levt, mer eller mindre, hela mitt liv med rädslor och ångest. Det har begränsat mitt liv och gjort att jag sagt nej till mycket som jag egentligen velat säga ja till. När jag träffade Eva första gången för samtal startade min resa och process till ett lyckligare liv. Samtalen med Eva har hjälpt mig att både förstå varför jag mått som jag gjort men också vilka konsekvenser det haft på mitt liv. Varför jag har betett mig som jag har gjort och varför jag har gjort de val jag har gjort. Idag mår jag så mycket bättre. Mitt liv styrs inte längre av rädsla eller ångest. Jag vågar säga ja till det som känns spännande även om det är lite läskigt. Mina möten med Eva har också hjälpt mig i mina relationer med mina barn. Jag och mina två barn har fått en mycket ärligare och varmare relation till varandra och det har jag Eva att tacka för!”

Djupgående Coach Från Maj H 2016

Djupgående Coach är en fantastisk behandling som hjälpt mig att se det som blockerat mig. , ja det som kanske känns jobbigt i livet.

Det är många gånger som jag har fått aha upplevelser. Djupgående coach är en fantastisk behandling som jag rekommenderar varmt.

Hypnoanalys Från Maj H 2016

Jag har under några veckor sammanlagt 15 gånger fått Hypnoanalys av Eva , detta är en oerhört djupgående terapi. Det går verkligen till botten (roten) med ditt problem. Det kan ta flera år att åtgärda ett problem i verklig terapi, som du åtgärdar på några veckor med hypnoanalys. Det är helt fantastiskt, Jag har fått en förståelse vad livet egentligen handlar om. Jag har fått insikter t e x när jag hakar upp mig på smådetaljer som egentlikgen inte har någon betydelse, som tar min energi , så det som är det viktiga i livet försvinner bort. Detta är värt att ta fasta på. Vi lever här och nu

Djupgående Coach Från Catrin S 2015

Tack för ett professionellt mottagande. Jag fick med mig flera värdefulla insikter och en tydlig bild av dina rekommendationer framåt. Känns hoppfullt att komma tillrätta med det jag behöver ta mig igenom

Djupgående Coach Från Björn S 2015

Fantastisk upplevelse och mycket professionellt utförd behandling, som vittnar om gedigen kunskap, helhetssyn och stark personlig förmåga att analysera och beröra

Bowenterapi / djupgående helande Från Pia VL2015

Jag känner mig sedd och hörd och Eva Har en gåva och förmåga att hela

Bowenterapi / djupgående helande Från Catrin S 2015

Känns verkligen som att jag får stor hjälp att komma vidare, med hela mej. Bowen hjälper min kropp till balans. Och vad gäller det själsliga får jag både förståelse för min uppväxt och vilka utmaningar den ger mig idag som vuxen. Samt verktyg att komma vidare.

Djupgående Coach / Helande /Hypnoanalys / Bowenterapi Från Annie Söderström

Hjärnceller – finns det verkligen hjärnceller i hjärtat? Ja, om jag hörde rätt på radions vetenskapsprogram härom dagen menar forskarna det. Eva använder sig definitivt av hjärncellerna i hjärtat i sin dagliga gärning. She walks the talk. Att i tanke, ord och handling varje dag vara det man vill förmedla till andra – hur många av oss andra lyckas med det? Andlighet säger en del – MEDMÄNSKLIGHET kallar jag det för. Denna mänskliga ängel har inget av sk ”med-lidande”, hon tycker aldrig synd om någon – hon AGERAR. Hon hjälper sina medmänniskor på deras livsväg genom att lyfta dem. Hon tror nämligen på varje enskild människas inneboende kraft – och ansvar för sitt eget liv. Hon erbjuder vägledning, såväl psykisk som mer praktisk-pragmatisk. Hon vågar gå där andra tvekar. Denna kvinna är någon att hålla i handen när det blåser! Jag har upplevt hur hon både hos mig själv och andra, lyckats vända en negativ spiral av destruktiva tankar och handlingar. Hon har definitivt räddat livet på många människor. Mha ett brinnande intresse för HELA MÄNNISKAN, dvs BÅDE kropp och själ, har hon en sällan skådad kunskapsbredd som hon nyttjar tillsammans med mycket visdom, en stor portion insiktsfullhet, intuition – och humor! Den som själv tagit sig igenom ett outsägligt fysiskt och psykiskt lidande är verkligen rätt person att senare leda andra genom skärselden.
Hon började sin yrkesbana med att göra världen vackrare som dekoratör. Då satte fibromyalgin klorna i henne och hon fick av den traditionella sjukvården veta att denna fruktansvärda smärta hon upplevde snart dygnet runt, skulle bli hennes ständiga följeslagare genom hela livet. Detta skulle bli hela hennes liv framöver… Hon fann sig inte i detta utan började själv leta alternativa metoder för att befria sig. Idag – ca 10 år senare, har hon lyckats och lever nu sitt liv helt smärtfri.
Jag är lite kluven inför att berätta mina erfarenheter hos Själens Blomma. Varför? Jo vi är väldigt många som behöver henne – redan nu!!! Kön till hennes mottagning bara växer och det är inte lätt att komma till och få en tid… Hon fixar allt från värkande fotknölar till värkande hjärtan som knölats till i värkande relationer… Hennes redskap heter TRE, hypnos, psykoterapi, healing, KBT, Bowen, med mera, med mera. Eva ÄR Själens Blomma!

Bowenterapi Från Eva G 2015

Eva är så välutbildad och kunnig och kan ge  förklaringar till olika tillstånd i muskler och senor.  Jag är alltid nöjd och tillfreds när jag varit på en behandling. Man blir sedd och proffsigt bemött.

Djupgående Coach Från Inger S 2015

Eva är en mycket kompetent och duktig person med stor medmänsklig värme.

Bowenterapi från Tony Ö 2014

En helt otrolig upplevelse, kunde röra bena som jag inte gjort på 10 år.

Bowenterapi Från Inga- Lill A 2014

Känns tryggt att veta att man kan få så bra hjälp.

Djupgående Coach Från Barbro S 2012

Går ifrån själens Blomma med lätta steg och en själ som fått vingar

Hypnoanalys Från Inga B 2012

Jag är 62 år och har haft ett trauma sedan barndomen som påverkat mig mycket negativt inom alla områden i mitt liv. Jag har försökt olika terapier och nu tack vare Eva och Själens Blomma är jag på väg att bli fri till både kropp och själ och ande. Eva är en fantastisk helhetsterapeut.

Djupgående Coach Från Gun F 2012

Om behandlingen håller vad den lovar behöver den traditionella psykologin tänka om i grunde, och det ser lovande ut.

Bowenterapi Från Annelie R 2012

På Själens Blomma får man en trevlig och professionellt mottagande.

Bowenterapi Från Monica N 2012

Jag njuter till 100% av att besöka Eva, det känns som en present till sig själv

Bowenterapi Från Sonja W 2012

Fick i går diagnosen inflammation i knäet av läkaren, det var svullet och värkte. Fick då Bowen av Eva, efter 12 timmar värkte det oerhört när jag lagt mig, det riktigt strålade värk runt knäet. I dag mycket bättre, det är helt otroligt.

Bowenterapi söker för Hallux Valgus Från Ann-Louise D 2012

Jag upplever behandlingen som lugn och proffsig. Miljön vilsam. Reagerar nästan omgående på behandlingen med pirrningar och välbehag. Dagen efter lite träningsvärk.

Klassisk Massage 2012 Från Sonja W

Gick från massagen med ett leende på läpparna och en angenämt trött i kroppen, dessutom somna jag redan kl 21 denna kvällen.

Bowenterapi söker för Hallux Valgus 2011 Från Britt- Marie H

Jag vill bara säga att detta är den skönaste behandlingsform jag provat och den hjälper dessutom, vilket är helt underbart, så Tack!

Bowenterapi söker för Hallux- Valgus 2011 Från Veronica C

Jag var nyfiken på terapin och efter jag fått den, blev jag imponerad hur min kropp reagerade och en dag efter tycker jag att mina val var rätt.

Bowenterapi 2011 Från Maria H

Man känner sig lugn och varmt omhändertagande efter ett besök på Själens Blomma! Det är värt varenda krona och jag ser framemot nästa behandling. Tack!

Bowenterapi : söker för ryggen Från Lo T 2011

Ja HURRA för detta upplägg! Har fungerat smärtfritt! Det är värt att hylla!! Skulle hela almanackan med tider fyll! Då kanske jag ryggplågan blir kvitt!

Bowenterapi Från Anne S 2011

Att bli av med smärta i benet efter ca 9 år är nästan mirakelstandard.

Bowenterapi Från Helena K 2011

Bowenterapi är verkligen spännande. Jag har rekommenderat flera nära och kära. Har både själv blivit hjälpt och vänner som nått bra resultat. Det ger nytt hopp när man provat så mycket.

Bowenterapi : Från Lotta Lindström 2011

Kvinna ca 50- 55 år söker för Hallux – Valgus. Tidigare opererad för detta. I dag efter Bowenterapin smärtfri.

Jag har upplevt behandlingen mycket behaglig och positiv

Min fot som jag besvärades men Hallux – Valgus är helt bra, ingen smärta längre. Har också fått enkla tips hur jag kan , med enkla grepp, förebygga bes

Fantastiskt att vara smärtfri. Promenerar helt besvärsfri

Eva har bemöt mig i ett mycket intresserat bemötande

Jag är mycket nöjd. med behandlingen Jag tänkte att det måste till ytterligare operationer för att korrigera mina opererade halux valgus sedan10 år tillbaka. Men tack vare denna behandling behöver jag inte bekymra mig om det.

Eva är skicklig på att behandla mina kroppsliga besvär med Bowenmetoden. Ta kontakt och våga prova hennes förmåga!

Bowenterapi : Från Ralf van der Schaaf

Man 35-40 år söker för kraftig smärta av Hallux- Valgus. I dag efter behandlingen har han ingen smärta och tåleden är rak.

Behandlingen har varit mycket bra och till en början när jag läste om behandlingsformen så måste jag erkänna att jag var lite skeptisk. Däremot så gick jag till första behandlingstiden och tänkte att jag skulle ha öppna ögon inför det. Desto mer förvånad blev jag när kroppen reagerade så starkt som den gjort på behandlingen jag fått.

Jag har fått hjälp för det jag initialt ville ha hjälp med, men många delar av min kropp som terapeuten behandlade har på ett sätt eller annat också blivit hjälpta. Kroppen har vid ett flertal tillfällen knakat i lederna eller haft stickningar efter varje behandlingstillfälle. Detta har jag upplevt som något positivt då jag förstod att det var kroppens gensvar på behandlingen.

Jag har fått mindre ont i mina handleder, min fotknöl känns inte alls så ansträngd som förr och min korsrygg mer avslappnad.Jag är till 100% nöjd med behandlingen.

Behandlingsformen som jag fått fungerar och att min kropp reagerat väldigt starkt på den.

Bowenterapi Från Ingrid Ihelmers 2008

Efter att ha provat ett antal behandlingar i form av Osteopati, naprapati, sjukgymnastik och medicinska utredningar, för min höft och besvär med kronisk diarré under många år. Utan att bli av med besvären har jag nu med ett antal behandlingar av Bowenterapi överrakande blivit mycket bra resultat. Jag har fått ett nytt liv med en frisk mage. Mina höfter är värkesfria utan värktabletter, vilket är en stor lycka. På slutet av behandlingen sluta även min glappade käke att hoppa ur. Bowenterapi passar för mig

Bowenterapi Från Ann Forsberg 09

Första gången jag besökte din klinik var för att få massage. Vi pratade om min stela nacke och axlar och Du föreslog att jag skulle prova Bowenterapi som ger ett mer bestående resultat. Första två gångerna var jag jättetrött efter behandlingen, och när jag la mig i sängen på kvällen pirrade det i flera muskler i kroppen. Behandling tre, fyra och fem var jag ej lika trött efter men det har känts väldigt skönt i kroppen. Du har varit bra på att förhöra Dig om även andra mindre krämpor som jag inte direkt tänker på att jag har, utan mer lär mig att leva med. Du har lagt in bra behandlingar även mot dem. Den ömma punkten vid vänster skulderblad har jag inte känt av sedan i höstas, min stela nacke har blivit bättre men är fortfarande ”knakig” och lite stel. Du har även hjälp mig med min onda högerarm och tumme. För att undvika smärta i dem undviker jag vissa saker (tex som att skala potatis) , känner även att behandlingen som Du gett mig i armen påverkat den positivt.

Senaste behandlingen gick mest åt till att få ordning på min ländrygg som jag fått någon slags ”sättning” i . Det tog mellan en och två dagar innan jag verkligen kände hur bra jag blivit av behandlingen. Lite läskigt var att det kändes som att ”nedre delen av ryggen/bäckenet satt löst. Tack för att Du gav mig tipsen att sitta ner vid påklädning mm!!…Ryggen är inte helt bra ännu, men jag förstår att det inte går att återställa helt på bara en behandling.

Hypnos mot rökning Från Sonja Wahlström 2009

Eva har med framgång behandlat mig ett antal gånger med hypnos för att få mig att sluta röka. Var ingen storrökare, men ändå……

Jag somnade INTE under hypnosen utan lyssnade in henne under en timma då mitt undermedvetna matades med hjälp varför jag ville sluta att röka.

Är nu rökfri sedan november.

När Eva frågade hur det gick efter en månad förstod jag först inte vad hon talade om och varför hon frågade mig.

Tänker inte ens på cigaretter trots att de ligger framme här hemma eftersom min man röker !

Bowenterapi Från Sonja i Huddinge 2009

Under hösten har jag haft värk i ena sittmuskeln. Värken från ham-stream-

muskeln har strålat ner i benet och jag har fått ca sex BOWEN-behandlingar av Eva, som gjort underverk !

Värken är borta, jag är mer än nöjd. Något som har hjälpt också är Evas rekommendation att strecha benen varje dag, vilket jag har gjort.

Bowen terapi Från Sonja Wahlström i Huddinge 2007

Under juni-oktober 2007 har jag fått behandlingar av EVA för en del krämpor

som Tennisarmbåge, Karpaltunnelbesvär och nu senaste tiden klåda av nässelfeber.

Jag kan allra varmast rekommendera Eva, som är en mycket kunnig och seriös kroppsterapeut.

Svävar på moln efter varje behandling och känner ro och behaglig stillhet i kroppen och klar förbättring av mina besvär.

Tennis armbågen har blivit helt bra efter 9 behandlingar.

Allergibehandlingen är ännu inte avslutad så den får jag återkomma om, kan dock redan se en 50 % förbättring efter 10 behandlingar.

Bowen terapi från Jonna 2007

Jag märkte först inte att det hänt så mycket av behandlingen.

Vid åter besöket när vi gick igenom journalen såg jag till min förvåning att det hänt en hel del.

Jag kunde se att genom skalan som Eva föra gången skrev ner att jag inte var lika trött längre.

Ångersten som tidigare varit mycket jobbig är inte lika påtaglig längre och den har blivit som en tillåten följeslagare som får vara där ibland.

Jag har haft stora problem med en inflammerad och svullen öm stortå.(Halux Valgus)

Knölen vid tån var dubbelt så stor som normalt den är nu helt bra.

Min nacke som varit mycket stel har det tagit längre tid med.

Men nu har ví börjat jobba med min käke som efter jag dragit ut en kindtand, var helt sned.

Detta orsaka att jag bet mig mycket i tungan, efter tre behandlingar är min käke rak och jag biter mig inte i tungan längre., Nu har det lossnat rejält i min nacke också.

Bowenterapi Från Lotta Rolf 2007

Jag har haft stickande molande värk i mina vader i ca 12 år, det har varit helt stopp i flödet.

Det har varit jobbigt efter en hel dags belastning.

Inget har hjälp men jag har kunnat lindra det med hjälp av massering av vaden.

Jag har nu fått en bowen behandling och mina ord är ”vad har du gjort med mig”Jag har ingen alls smärta längre.

Bowenterapi Från Helena Ericksson Grönbäck 2007

Jag har upplevt behandlingen som vilsam och känt mig mer balanserad och fokuserad.

Mötet med Eva har varit med varme och proffessionalitet.

Det har blivit ett ökat medvetande på min smärta i kroppen , var den finns och hur den känns, detta bidrar till att jag går ner i varv i vardagen. Jag har varit stel och låst i min nacke i många år,

Innan Bowen behandlingarna kunde jag inte vrida på huvudet utan jag vred på hela kroppen Märkte redan efter första behandlingen att jag kunde vrida på nacken. De har varit mer rörlighet i nacken efter 3 behandlingar

Omslutande djupgående terapi. Elisabeth Dimitreades 2006

Samtal och healingen denna kombination är helt fantastisk.

Jag känner mig bemött i en uppriktighet och en trygghet.

Jag upplever behandlingen Kärleksfull, omfamnande, uppmuntrande och skoningslöst.

För min läkeprocess har det här varit ett fantastiskt lyft.

Jag har fått fokus, riktning och förståelse. En bra vägledande coaching

Omslutande djupgående terapi. Lena Eriksson. 2006

För mig är det bra med det aktiva deltagandet i min egen healingbearbetning och glädjen att bli fri från den/dom problem som jag bär på.

Graviditetsregression. Från Lena Eriksson 2006

Det var en befrielse och en stor frihet känsla, jag landade mer i min kropp och på jorden.

Hinnor & band. Från Lena Eriksson 2006

En utökad befrielse efter graviditets regression.

Borttagning av Initieringar Från Lena Eriksson 2006.

En större kontakt spektrum med både ljus och mörker.

Jag landade mer i min kropp och märker av en större intuition och glädje.

Djupgående känslohelande. Från Lena Eriksson 2006

Detta är en fantastisk djupare healing som gör att jag släpper skulden och skammen i kroppen.

Den gör så att fastlåst energi frigörs och jag har en större frihetskänsla och glädje efter behandlingen. Jag kände även en tyngre trötthet och sorgkänsla efter behandlingen.

Omslutande djupgående terapi. Från Tina Lind 2006

För mig är behandlingen bra för att Eva ser alla mina känslor som ligger där i min kropp.

Eva kan gå direkt ditt och prata om dom så jag kan förstå och känna minna känslor i min kropp. Det är tryggt att ha Eva med i processen, det är bra med samtal och healing i samma behandling.

Borttagning av Initieringar.

Det kändes bra för mig att ta bort initieringarna.

Jag sjönk djupare i mig själv och blev bättre på att känna kroppen.

Omslutande djupgående terapi. Från Ulrika Bergman 2006

Det bästa är att Eva känns ”sund” hon har en sund grund som hon står på.

Eva är drastisk konkret med empati detta är skönt och tryggt.

Eva ser mig och det är jag tacksam över. Detta är jag inte van vid.”Hon har bra ögon”

I samtalet tar vi upp olika roller och mönster som begränsar mig.

Försvar och begränsningar som har räddat mig som barn men inte nu, ja sådan jag har förträngt och inte orkat bearbetat.

Eva kanske säger obehagliga sanningar – det är bra.

Kombinationen av behandlingarna är att förändra sig och att våga se så mitt läkande kan börja.